Zevenster Zonnestroom aanwezig op informatiemarkt Slim Verbouwen Rabobank

Zevenster Zonnestroom aanwezig op informatiemarkt Slim Verbouwen Rabobank

Category : Informatie

129_3351_slimverbouwen_29820295Binnenkort organiseert de Rabobank Noordenveld West Groningen informatiemarkt over Slim Verbouwen in Zuidhorn. Energiebesparende maatregelen in uw huis bieden namelijk veel voordelen. U bespaart geld op uw energierekening en u verbetert het comfort in uw huis. Bovendien laat een investering in veel gevallen de waarde van uw huis stijgen.

Ook wij van de energiecoöperatie Zevenster Zonnestroom zijn op deze markt aanwezig om u alles te vertellen over de mogelijkheden en voordelen van het gezamenlijk opwekken van zonnestroom.

Lokale ondernemers

Behalve de energiecoöperatie Zevenster Zonnestroom zijn er op deze informatiemarkt ook nog andere lokale bedrijven aanwezig die u informeren over de verduurzaming van uw woning. De gemeente en een architect vertellen u meer over vergunningen en subsidies en uiteraard kijken de financieel adviseurs van de Rabobank graag met u naar de financiële mogelijkheden om uw woning duurzaam te verbouwen.

Data Informatiemarkt Slim Verbouwen

Benieuwd naar de mogelijkheden van energiebesparing in uw huis?
Bezoek dan de Slim Verbouwen informatiemarkt

Maandag 22 februari
17.00 – 21.00
Zalencentrum Balk
De Gast 39
Zuidhorn