Bijna alle zonnepanelen toebedeeld!

Bijna alle zonnepanelen toebedeeld!

Category : Informatie

De inschrijvingen om mee te doen, lopen snel binnen. Inmiddels zijn er van de beschikbare 200 panelen al 150 stuks definitief toebedeeld. Nog circa 35 panelen zijn onder optie en dat betekent dat er dus nog maar 15 vrij beschikbaar zijn!

De aanleg van de installatie is daarom inmiddels gepland in de eerste helft mei 2016. De deelnemers zetten hun energiecontract nu om naar Qurrent en betalen de bijdrage voor hun panelen aan de coöperatie. Aan de Provincie Groningen is als subsidieverlener gevraagd om de tweede helft van de toegezegde Postcoderoospremie aan de coöperatie over te maken. Het loopt dus voorspoedig allemaal.

Een feestelijk moment voor de overdracht van de installatie wordt ingepland. We hopen daarbij op de aanwezigheid van gedeputeerde Mevrouw Homan en de wethouder van Zuidhorn de heer Bakker. Zodra er meer bekend is hierover, leest u dit uiteraard hier op deze website!